Papryka pod szkłem i folią Powiększ

Papryka pod szkłem i folią

J. DOBRZAŃSKA, A. DOBRZAŃSKI

Nowość


Czerwone, żółte, zielone, białe – strąki papryki w każdym kolorze cieszą oko. W sklepach pysznią się na półkach, a na talerzu są źródłem niezwykłych doznań smakowych, szczególnie dla tych, którzy cenią zdecydowany smak.

Uprawa papryki może być źródłem dochodowego zajęcia. W naszych warunkach klimatycznych doskonale udaje się pod szkłem i folią, a ponieważ praca przy niej wymaga mniej wysiłku niż na przykład przy pomidorach, staje się coraz bardziej popularna. W amatorskiej uprawie papryka również pojawia się coraz częściej – jest doskonałym składnikiem m.in. sałatek, źródłem wielu składników odżywczych i witamin.

W książce znajdziesz wszystkie niezbędne informacje pozwalające na rozpoczęcie uprawy papryki pod szkłem lub folią i porady związane z właściwą pielęgnacją tego cennego warzywa.


More details

16,84 zł

Dostępność: Niedostępny

Dodaj do schowka

PAPRYKA POD SZKŁEM I FOLIĄ
Autor: JÓZEFA DOBRZAŃSKA, ADAM DOBRZAŃSKI
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Oprawa: miękka
Liczba stron: 99
EAN: 9788309017394
ISBN: 83-09-01739-1 
Wymiary: 19 cm x 12 cm
Waga: 0,16 kg

Napisz opinię

Papryka pod szkłem i folią

Papryka pod szkłem i folią


Czerwone, żółte, zielone, białe – strąki papryki w każdym kolorze cieszą oko. W sklepach pysznią się na półkach, a na talerzu są źródłem niezwykłych doznań smakowych, szczególnie dla tych, którzy cenią zdecydowany smak.

Uprawa papryki może być źródłem dochodowego zajęcia. W naszych warunkach klimatycznych doskonale udaje się pod szkłem i folią, a ponieważ praca przy niej wymaga mniej wysiłku niż na przykład przy pomidorach, staje się coraz bardziej popularna. W amatorskiej uprawie papryka również pojawia się coraz częściej – jest doskonałym składnikiem m.in. sałatek, źródłem wielu składników odżywczych i witamin.

W książce znajdziesz wszystkie niezbędne informacje pozwalające na rozpoczęcie uprawy papryki pod szkłem lub folią i porady związane z właściwą pielęgnacją tego cennego warzywa.


Napisz opinię

30 inne z tej kategorii